Империя

Главная | Регистрация | Вход
Среда, 24.04.2024, 09:10
Приветствую Вас Гость | RSS
Меню сайта
Категории раздела
КОПИРАЙТИНГ [96]
РАЗНОЕ [330]
СТРОИТЕЛЬСТВО [199]
ИНТЕРЕСНЫЕ МЕСТА [50]
ОБУСТРОЙСТВО ДОМА, КВАРТИРЫ [349]
ДОМ И БЫТ [347]
КРАСОТА И ЗДОРОВЬЕ [326]
НЕДВИЖИМОСТЬ [103]
АРМИЯ ДРЕВНЕГО РИМА [19]
АВСТРИЯ [9]
АВСТРАЛИЯ [9]
АНГЛИЯ [29]
АРГЕНТИНА [5]
АЗИЯ [80]
АФРИКА [36]
ВИЗАНТИЯ [4]
ВИКИНГИ [6]
ВОЙНЫ РОССИЙСКОЙ ИМПЕРИИ [27]
ГРУЗИЯ [3]
ГАВАЙИ [1]
ГРЕЦИЯ [12]
ГЛАДИАТОРЫ [7]
ДРЕВНИЙ РИМ [11]
ЕДА [2]
ЕВРОПА [117]
ЕГИПЕТ [72]
ЗАПОВЕДНИКИ [26]
ЗАМКИ [2]
РОССИЯ [85]
РЫЦАРСКИЕ ОРДЕНА [13]
США [50]
СИРИЯ [7]
МАДЕЙРА [4]
УКРАИНА [69]
УЭЛЬС [1]
ОСТРОВА [41]
ФРАНЦИЯ [74]
ИТАЛИЯ [62]
ИСПАНИЯ [39]
ИСЛАНДИЯ [4]
ИЗРАИЛЬ [4]
МАЛЬТА [8]
МЕКСИКА [10]
КАНАДА [16]
КЕНИЯ [3]
ТУРЦИЯ [44]
КУБА [6]
ШВЕЦИЯ [4]
ШОТЛАНДИЯ [4]
ЮЖНАЯ АМЕРИКА [48]
ЯПОНИЯ [6]
НОРВЕГИЯ [3]
ПРОМЫШЛЕННОСТЬ [143]
Статистика

00:40
Як правильно вибрати пластикове вікно?

Як правильно вибрати пластикове вікно?

пластиковое окноХоч багатьом і здається, що придбати нове пластикове вікно простіше простого, але як тільки ми стикаємося з необхідністю підбору комплектуючих для нашої віконної конструкції, то відразу розуміємо, що це дуже складне завдання. Адже вікна від різних виробників відрізняються один від одного своїми експлуатаційними характеристиками. Крім того, досить важко навіть для самого себе чітко сформулювати всі вимоги, яким має відповідати ваше пластикове вікно. Тому давайте з'ясуємо, як вибрати пластикове вікно?

Почнемо з профілю віконної конструкції. Хоч ПВХ-профіль і володіє відмінною стійкістю до холоду і ультрафіолету, але при зміні температури його розміри значно змінюються. Тому варто звернути увагу на товщину стінок профілю, від яких і залежить його міцність і ступінь геометричній стабільності. Бажано замовляти пластикове вікно з профілю, у якого товщина зовнішньої стінки буде не менше 3 мм, а ширина - 58-72 мм.

Ще виробники посилюють пластиковий профіль металевим вкладишем. В основному використовуються П-подібні вставки, але компанія «Veka» використовує в якості вкладишів труби квадратного перетину. Якщо вам пропонують вікна з профілів, в яких немає армуючих вставок, то в жаркі дні теплове розширення профілів призведе до того, що рама зігнеться, а стулки перестануть закриватися або відкриватися.

А ось теплоізоляційні властивості пластикового вікна прямо залежать від склопакета. Для більшості квартир цілком достатньо буде 2-камерного або однокамерного склопакета, але з низькоемісійним покриттям. За ціною ці склопакети відрізняються незначно.

Ще перед установкою пластикових вікон потрібно розуміти, що хоч вони і позбавлять вас від протягів, але і повітрообмін в квартирі порушиться, а це призведе до підвищення вологості і нестачі кисню. Вирішити проблему можна або регулярним провітрюванням, або придбанням вікон з функцією мікропровітрювання. Другий варіант виглядає набагато краще, але навіть при відкритті зграї на пару міліметрів в квартиру разом зі свіжим повітрям буде надходити і вуличний пил.

Тому бажано купувати вікно з накладними клапаном, який буде самостійно регулювати приток свіжого і чистого повітря в квартиру.

Якщо ваші вікна виходять на жваву вулицю, то бажано купувати вікно з високими звукоізоляційні властивості. Вікна з підвищеною звукоізоляцією комплектуються асиметричним склопакетом. В такому склопакеті встановлені скла різної товщини.

Категория: СТРОИТЕЛЬСТВО | Просмотров: 418 | Добавил: Mag123 | Рейтинг: 5.0/1
Вход на сайт

Поиск
Архив записей
Друзья сайта

Copyright MyCorp © 2024 |